Köpa en fartfylld upplevelse som present

Fyller din MC tokige vän år så kanske det gäller att köpa en fartfylld upplevelse som present. Visst kan traditionella presenter uppskattas men har man kommit upp i en viss ålder så kanske man inte har så stort behov av saker. Mest för att man kanske redan har skaffat sig det som man vill ha och vill man ha något så kan man köpa detta själv.

Fartfyllda upplevelser

Då är en upplevelse den perfekt presenten. Vad sägs om att köra världens snabbaste bil eller varför inte en helikoptertur om födelsedagsbarnet inte fått uppleva detta än. Det finns en del fräcka saker att välja bland. Hoppa fallskärm är också en populär present att ge bort som upplevelse. Nu kanske personen i fråga vill hålla sig på land och att köra en Ferrari eller Lamborghini. Nåväl det finns en del att välja på så det är bara att börja fiska efter vad som skulle kunna passa bäst.

Tävla mot varandra i Go Kart

Är ni ett kompisgäng som vanligtvis brukar vara ute och åka motorcykel så kanske ni skulle kunna bjuda med den som fyller år och tävla mot varandra i Go Kart. Det kan vara ett uppskattat inslag bland kompisgängen. Att en gång för alla utse den som är bäst på att köra GO Kart. Här kan alla vara med och köra även om man inte har körkort. Så bjud med familjer och vänner också. Det kan bli en härlig dag med fart och fläkt. Fixa lite ätbart som ni kan ta efter ni kört klart och korat mästaren.